Mark en Wilhelmien Boeken

Mark en Wilhelmien, Hallo Vastelaovendj….

De muziek bracht hun samen en samen brengen ze muziek! Het muzikale echtpaar Mark en Wilhelmien uit Weert, kreeg de “Vastelaovendj” met de paplepel ingegoten. Deze twee rasartiesten voelen feilloos aan wat de echte vierder wil horen!

In een gevarieerd en energiek optreden nemen ze jong en oud mee langs hun eigen LVK-successen, afgewisseld met bekende “verrassende” meezingers. Mensen amuseren, met een hoge betrokkenheid, zit ze in de genen. Mag er nog een schepje bovenop, dan neemt Mark met alle plezier zijn accordeon mee!

Sinds 2014 zijn Mark en Wilhelmien actief als vastelaovendj duo en daarin inmiddels geen onbekenden meer. Niet alleen bij de plaatselijke overwinningen, maar o.a. ook bij het LVK, de Medammecour, de 11e van de 11e, optreden met het Zuid Nederlands Philharmonie orkest, de Gulden Humor en op heel veel leuke podia zijn we ze al tegengekomen.
De liedjes van Mark en Wilhelmien worden door hun zelf geschreven en grotendeels geproduceerd. Altijd ingegeven door actualiteit, voorzien van treffende melodieën en afgewerkt met een tikje eigenzinnigheid. Hallo Vastelaovendj, De Vastelaovendj Bubbel, Laef vandaag d’n daag van eur Laeve, Beej de Vastelaovendj huuërtj ‘ne Polonaise, maar ook het coronanummer Altieëd en Ieëwig zijn zomaar een kleine greep uit de eigen geschreven liedjes.

Mark en Wilhelmien boeken voor je evenement?

Mark en Wilhelmien boeken doe je bij Nr.1 Artiesten. Bij ons vind je de beste Limburgse artiesten. Ben je op zoek naar Limburgse artiesten voor je feest of evenement? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wat kost Mark en Wilhelmien op mijn evenement?

Download perskit van Mark en Wilhelmien

Mark en Wilhelmien boeken

Mark en Wilhelmien op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om Mark en Wilhelmien te boeken voor mijn Evenement?

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: Mark en Wilhelmien

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen