Marjolein Heijltjes Boeken

Marjolein Heijltjes schittert met haar enthousiaste uitstraling op ieder podium!

Verwacht geen standaard Helene Fischer tribute act, geen look-a-like of imitatie, maar een eigen, aanstekelijke ode aan de Duitse zangeres. Marjolein Heijltjes zingt de bekende nummers van Helene Fischer zoals ‘Atemlos’, maar verrast het publiek ook met uitstapjes naar andere Duitse iconische zangeressen zoals Marianne Rosenberg (‘Ich bin wie du’) en Anna-Maria Zimmermann (‘Himmelblaue Augen’).

Marjolein heeft met diverse bands en het Duitse duo Otto und Marie al menig Oktoberfest op z’n kop gezet, maar alleen weet ze ook prima haar vrouwtje te staan. Met haar spontaniteit en enthousiaste uitstraling zet ze elke zaal in beweging tot er luidkeels mee wordt gezongen. Daarnaast brengt ze met haar prachtige, loep zuivere stem de nummers met verve, zoals ze bedoeld zijn

Marjolein Heijltjes boeken voor je evenement?

Marjolein Heijltjes boeken doe je exclusief bij Nr. Artiesten. Bij ons vind je een divers aanbod aan Duitse artiesten voor je evenement. Dit zijn artiesten met ruime ervaring in het bouwen van een feestje op dergelijke evenementen. Een artiest boeken voor je event? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wat kost Marjolein Heijltjes op mijn evenement?

Download perskit van Marjolein Heijltjes

Marjolein Heijltjes is te boeken vanaf €645

Marjolein Heijltjes boeken

Marjolein Heijltjes op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om Marjolein Heijltjes te boeken voor mijn Evenement?

Marjolein Heijltjes is te boeken vanaf €645

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: Marjolein Heijltjes

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen