MAAN Boeken

Populaire zangeres Maan op je evenement

Nadat ze The voice of Holland won, heeft Maan haar plek in de Nederlandse muziekwereld overtuigend veroverd. De zangeres heeft een carrière opgebouwd die bol staat van de gouden en platina successen.

Maans Nederlandstalige avontuur begon toen ze door Sevn Alias werd gevraagd om samen te werken. Het resultaat was dat Maan werd beloond met haar eerste dubbel platina single! Daarna volgde een samenwerking met Ronnie Flex waarmee ze de single Blijf Bij Mij maakte. En zoals bekend leverde deze single opnieuw een hit op en wéér een dubbel platina.

Ook op televisie sloeg Maan haar slag. Samen met met Kaj van der Voort (ex-B-Brave) werd ze derde in het programma Dance Dance Dance, maar dat succes verbleekte bij Beste Zangers in 2017. De grootste klapper maakte ze met Jij Bent De Liefde, dat ze zong voor Kenny B. Het werd een dikke hit en bezorgde haar zelfs haar tweede 100%NL Award.

 

MAAN boeken voor je evenement?

Inmiddels is Maan ook een ervaren festivalartiest en zijn al vele festival haar carrière gepasseerd. Enkele daarvan zijn Pinkpop, Paaspop, De Vrienden van Amstel Live! en Eurosonic/Noorderslag. De Populaire zangeres Maan is dan ook de te boeken voor vele soorten feesten en evenementen. Maan boeken doe je nu bij Nr.1 Artiesten.

Bij ons vind je diverse zangeressen voor jou feest, bedrijfsfeest of evenement. Diverse artiesten zijn exclusief bij ons te boeken, maar ook voor overige artiesten of een line-up kun je bij ons terecht. Neem contact met ons op voor meer informatie. Nr.1 Artiesten is graag jouw partner bij het boeken van bekende Nederlandse artiesten.

Wat kost MAAN op mijn evenement?

Download perskit van MAAN

MAAN boeken

MAAN op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om MAAN te boeken voor mijn Evenement?

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: MAAN

Vergelijkbare artiesten

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen