Lucas & Steve Boeken

Meeslepende beats, aanstekelijke melodieën en onstuitbare energie

Lucas & Steve scoren hit na hit en hoewel hun geluid steeds vernieuwd, blijft één ding constant: hun onmiddellijk herkenbare positieve, energieke sound.

Lucas & Steve staan niet alleen bekend om de hits die ze scoren, maar ook om de aanstekelijke energieke shows die ze neerzetten. Dit blijft in het buitenland ook niet onopgemerkt: het duo gaat de hele wereld over waarbij ze het ene publiek na het andere omverblazen. Van EMF Music Festival (FR) tot aan Sziget (HU), Creamfields (UK) en natuurlijk meerdere thuiswedstrijden zoals The Flying Dutch en Amsterdam Music Festival. Als kers op de taart maakten Lucas & Steve in 2017 ook nog eens hun debuut op het mainstage van Tomorrowland (BE), het grootste dancefestival ter wereld. Daarnaast touren ze door Amerika, Azië en Zuid-Amerika, wat het duo onder andere bracht naar de parels van de Aziatische muziekscène zoals het grootste driedaagse Aziatische EDM-festival Sunburn in Goa en Sensation Jakarta.

Naast de live shows en hits die ze scoren, pakken de Dj’s in hetzelfde tempo door op andere gebieden binnen de muziek. Wat ooit begon als podcast, waarin ze hun favoriete muziek op een rijtje zetten, is inmiddels een eigen radioshow op 538 geworden: Skyline Sessions. Deze sessies zijn uitgegroeid tot een begrip in de industrie! Met een hoog aantal luisteraars in zowel het binnen- als het buitenland besloot het duo er in 2015 tijdens ADE een evenement aan te koppelen: Skyline Sessions. Deze verkocht direct uit en is inmiddels een succesvol terugkerend evenement. In 2018 breiden ze dit concept uit met hun allereerste Skyline College: een production masterclass waarbij Lucas & Steve een kijkje achter de schermen geven in alle ins en outs bij het maken van muziek.

Lucas & Steve boeken voor je evenement?

Lucas & Steve boek je nu bij Nr.1 Artiesten. Informeer vrijblijvend naar de beschikbaar en kosten.

Bij ons boekingskantoor vind je een selectie van de beste DJ’s. Of je nu op zoek bent naar een specifieke muzikale invulling of een complete line-up voor jouw evenement, wij hebben een antwoord op elke entertainment-vraag.

Wat kost Lucas & Steve op mijn evenement?

Download perskit van Lucas & Steve

Prijs op aanvraag

Lucas & Steve boeken

Lucas & Steve op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om Lucas & Steve te boeken voor mijn Evenement?

Prijs op aanvraag

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: Lucas & Steve

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen