La Fuente Boeken

Welcome to the nonstop flow of the dynamic legend with the colourful sound and endless energy!

La Fuente heeft geen introductie meer nodig, na meer dan 15 jaar optreden en entertainen op nationale en internationale podia, heeft La Fuente een zeer gepassioneerde aanhang en zijn optredens strekken zich uit over bijna de hele wereld.

House-muziek op zijn best – opzwepend, energiek en lachwekkend. Zijn uitstekende kennis van de dance-muziekgolf, zijn onverschrokken houding als het gaat om experimenteren met nieuwe platen en het mixen van stijlen lang voordat zijn concurrentie dat doet, heeft zeker zijn vruchten afgeworpen! Deze DJ is een echte artiest die altijd een geweldige vibe op het podium brengt en elke keer het dak eraf gooit – dit verklaart misschien waarom promoters over de hele wereld zo dol op hem zijn en fans hem de feel good factor noemen. Je kent hem natuurlijk van zijn hits zoals ‘I Want You’ en ‘Ratata’

La Fuente boeken voor je evenement?

La Fuente boek je nu bij Nr.1 Artiesten. Informeer vrijblijvend naar de beschikbaar en kosten.

Bij ons boekingskantoor vind je een selectie van de beste DJ’s. Of je nu op zoek bent naar een specifieke muzikale invulling of een complete line-up voor jouw evenement, wij hebben een antwoord op elke entertainment-vraag.

Wat kost La Fuente op mijn evenement?

Download perskit van La Fuente

Prijs op aanvraag

La Fuente boeken

La Fuente op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om La Fuente te boeken voor mijn Evenement?

Prijs op aanvraag

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: La Fuente

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen