La Bamba Boeken

Het bekende Limburgse duo La Bamba op je evenement!

Het uit Montfort afkomstige La Bamba bestaat uit de jeugdvrienden Harrold Knoben en Ron Roemen.

Met inmiddels 13 LVK finales op zak is La Bamba al lang niet meer weg te denken uit het Limburgse artiestenwereldje. Binnen no-time weten deze twee spontane, enthousiaste en energieke mannen tent, zaal of café op zijn kop te zetten.
Heel Limburg zingt namelijk de aanstekelijke liedjes mee, zoals Knaokehel op det vel, Vastelaovendj in Limburg, Waat se hie zuus det zuus se nörges, Ederein (Gaas op dae zuger) en natuurlijk hun winnende LVK-liedje Laef, Limburg laef!

Behalve deze LVK-knallers en andere eigen Limburgstalige liedjes brengen de mannen uit Montfort ook Mallorcaversies van bekende Duitse schlagers zoals Ein Festival der Liebe, Hey wir wollen die Eisbär’n seh’n en Du kannst nicht immer siebzehn sein. Maar ook Ik voel me zo verdomd alleen, een Engelstalige medley van all-time hits en Limburg (’t is een kwestie van geduld) kunnen zomaar voorbij komen.

Welke liedjes er ook worden gezongen, de mannen zelf denken op het podium maar aan één ding: Feestje bouwen en dus….Gaas op dae zuger!

La Bamba boeken voor je evenement?

Het bekende Limburgse duo La Bamba boeken doe je bij Nr.1 Artiesten. Bij ons boekingskantoor vind je een ruime keuze aan Vastelaovend artiesten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wat kost La Bamba op mijn evenement?

Download perskit van La Bamba

La Bamba is te boeken vanaf €795

La Bamba boeken

La Bamba op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om La Bamba te boeken voor mijn Evenement?

La Bamba is te boeken vanaf €795

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: La Bamba

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen