Kraantje Pappie Boeken

Bekende rapper Kraantje Pappie op je evenement

Kraantje Pappie (echte naam Alex van der Zouwen) is een van de beste en meest succesvolle rappers die Nederland ooit voortbracht. Zijn driedelige albumreeks Crane verschafte naast een groots, eigen en elektronisch geluid een verzameling aan gouden- en plantina hits als ‘Waar is Kraan?’, ‘Feesttent’, ‘Pompen’, en ‘De Manier’, en ook het derde album Crane lll behaalde de gouden status. Kraantje Pappie is tevens de enige persoon te wereld die een samenwerking met Jan Smit deed opvolgen door een mixtapeserie getiteld Guardian Of The Real Shit (2015).

Talloze optredens in Nederland en België en grote shows op o.a. Rock Werchter, Pukkelpop, Noorderslag, Lowlands, Pinkpop, Vrienden van Amstel Live en Dutch Valley bezorgden hem een onschendbare live reputatie. Hoewel er weinig zaken in dit leven zeker zijn wijst de geschiedenis ondubbelzinnig uit dat Kraantje Pappie elk feest – van festival tot bierschuur – glansrijk transformeert in een kolkende zee van drank, zweet en extase.

Kraantje Pappie boeken voor je evenement?

Boek nu Kraantje Pappie bij Nr.1 Artiesten

Wat kost Kraantje Pappie op mijn evenement?

Download perskit van Kraantje Pappie

Kraantje Pappie boeken

Kraantje Pappie op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om Kraantje Pappie te boeken voor mijn Evenement?

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: Kraantje Pappie

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen