Katja Henz Boeken

Limburgse entertainster Katja Henz heeft alles inhuis om ieder feest te laten slagen!

Katja Henz is een rasechte Limburgse entertainster. Haar bedrijfsnaam Toutdekat zegt genoeg. Ze heeft alles inhuis om uw avond of evenement compleet te maken. Geboren en getogen in Maastricht. Met haar vlotte babbel en gezellige nummers is Katja een graag geziene artieste op uiteenlopende evenementen, van kinderzitting tot gala-avond. Ook als presentatrice of gastvrouw staat zij haar “mannetje”.

Sinds september 2020 is Katja zelfs ook trouwambtenaar. Door haar warme uitstraling kan zij elk groot evenement een intiem sfeertje geven en ieder klein een groot allure. Na 8 LVK finales en diverse grote podia als de Zoepkoel, het Kanon van het Balkon en de Groete Gulpener Vastelaovends finale, maar ook Preuvenemint en Gulpener Bierfeesten heeft Katja haar plekje in het Limburgse evenementen circuit gevonden. Het repertoire bestaat bijna voor 100% uit eigen nummers, ieder met zijn eigen verhaal. Het varieert van een gevoelige klein liedje, heerlijk walsen en effe swingen tot een echte polonaise! Bent u op zoek naar een vrolijke, beetje “Opstenaote” artiest die zorgt voor een gezellige sfeer? Boek dan Katja. Tijdens maar zeker ook buiten de vastelaovend zorgt Katja gegarandeerd voor een gezellige présence.

Katja Henz boeken voor je evenement?

Katja Henz boeken doe je bij Nr.1 Artiesten. Bij ons vind je diverse Vastelaovend artiesten voor jouw feest of evenement. Diverse Limburgstalige artiesten zijn exclusief bij ons te boeken, maar ook voor overige artiesten kun je bij ons terecht. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wat kost Katja Henz op mijn evenement?

Download perskit van Katja Henz

Katja Henz is te boeken vanaf €595

Katja Henz boeken

Katja Henz op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om Katja Henz te boeken voor mijn Evenement?

Katja Henz is te boeken vanaf €595

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: Katja Henz

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen