Kartoesj Boeken

De vier Limburgse mannen van Kartoesj op je evenement!

Wie Kartoesj zegt, zegt ambachtelijke Limburgstalige muziek. Met onder andere de nummers “Dat zit bie os in de familie”, “Sjräöme en Bäöme Koor” en “Prins in de sjtraot” zijn er Limburgse ‘vastelaovesklassiekers’ gemaakt. Deze worden collectief in en door geheel Limburg meegezongen.

Het plezier van samen en meerstemmig zingen is de grote drijfveer van de Kartoesj-mannen. Elk optreden verwachten ze van elkaar dat ze 100% (en liefst nog net dat ietsje meer) geven. Voor hun publiek, voor de feestelijke beleving van de bezoekers en voor zichzelf. En dat al sinds 1999.

De huidige samenstelling bestaat uit de vier stemmen van Geert, Ger, Guus en Robert. Hoewel ‘vastelaovend’ bie elk van hun in de familiegenen zit, is er ook ruimte voor ander Limburgstalig repertoire. Het nummer ‘Laeveslang’ is naast de eerder genoemde Limbo-klassiekers één van de meest gedraaide nummers op L1 radio. Recent is ‘Maak Ruum Baan’, een song met een soul- en discogeluid en een ijzersterk retro- feestgevoel, uitgebracht.

Kartoesj boeken voor je evenement?

De vier mannen van Kartoesj boeken doe je bij Nr.1 Artiesten. Bij ons boekingskantoor vind je een ruime keuze aan bekende Limburgse artiesten. Voor zowel een enkele artiest als een complete programmering, kun je bij ons terecht. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Beeld en geluid

Wat kost het om Kartoesj te boeken voor mijn Evenement?

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Kartoesj boeken

Kartoesj op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen

Bedankt voor je aanvraag

We gaan voor je aan de slag

Niets van ons missen?

Volg onze socials: Facebook & Instagram
En abonneer je op onze nieuwsbrief