K3 Boeken

De populaire meiden van K3 op je evenement

Na een spannende finale van K3 zoekt K3 in 2015 zijn de nieuwe meiden Hanne, Marthe en Klaasje niet meer weg te denken bij hun vele fans. Jong en oud zingt al hun nummers mee van ‘10.000 Luchtballonnen’ tot ‘Jij ben mijn gigi’, van ‘Teleromeo’ tot ‘Kusjesdag’. Bij K3 weet je dat de tent binnen de kortste keren op z’n kop staat. Ze maken mensen gelukkig, met blije en pakkende liedjes. Naast hun vele optredens in de Benelux zijn de meiden net als hun voorgangers te zien in musicals, televisieprogramma’s en bioscoopfilms. Vanaf 2018 zijn ze zelfs actief als jury bij de The Voice Kids (Vlaanderen) en maken ze met veel plezier muziek met hun kandidaten.

Waarin K3 het in het begin allemaal best wel spannend vond met zoveel nieuwe ervaringen, indrukken zijn de meiden er helemaal aangewend en genieten ze van ieder moment dat ze K3 zijn. De 3 hartsvriendinnen zijn blij dat ze samen het grote avontuur mogen meemaken. Want een glimlach toveren op al die gezichtjes is nu eenmaal wat de meiden het liefste doen.

K3 boeken voor je evenement?

Boek nu K3 bij Nr.1 Artiesten

Wat kost K3 op mijn evenement?

Download perskit van K3

K3 boeken

K3 op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om K3 te boeken voor mijn Evenement?

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: K3

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen