John Tana Boeken

De feestsensatie John Tana breekt de tent af bij ieder feest!

John Tana is een kruising tussen Tony Montana en de Maastrichtse zanger Johnny Blenco. Dit is terug te zien in zijn persoonlijke geschiedenis wat zich kenmerkt tot een crimineel verleden in Marseille maar dat verleden heeft hij inmiddels ver achter zich gelaten.

Het alter ego John Tana heeft zich voor zijn nummers laten inspireren door bekende chansonniers Serge Gainsbourg of Charles Aznavour. John wil dan ook graag weer dit muziekgenre opnieuw leven inblazen.

De muziek van John weerspiegelt zijn gevoel, en gaat door merg en been. Opgegroeid in een gevaarlijke wijk in Marsellie neemt John je in zijn nummers mee naar zijn emotionele, maar gevaarlijke verleden.

Later begon hij in 1989 te werken aan zijn muzikale carriere. Hij verbouwde nummers van bekende chansonniers tot nummers als “Foie Gras” en “De Garage”. Hier heeft hij nu een bescheiden succes mee.

John Tana boeken voor je evenement?

John Tana boeken doe je bij Nr.1 Artiesten. Bij ons vind je de beste Limburgse artiesten. Ben je op zoek naar Limburgse artiesten voor je feest of evenement? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wat kost John Tana op mijn evenement?

Download perskit van John Tana

John Tana is te boeken vanaf €1450

John Tana boeken

John Tana op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om John Tana te boeken voor mijn Evenement?

John Tana is te boeken vanaf €1450

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: John Tana

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen