Jody Bernal Boeken

Feestgarantie wanneer Jody Bernal langs komt op je evenement

Jody Bernal is geboren in 1981 in Bogota Colombia en als 3 maanden oud jongetje geadopteerd door een Nederlands gezin uit de stad Delft. Maar zoals iedereen uit Nederland weet scoorde Jody op achttien jarige leeftijd gigantische nummer 1 hit met het Argentijnse zomer song ‘Que Si, Que No’. Het nummer is een van de langst genomineerde nummer 1 hits en stond maar liefst 15 weken op de eerste plek. Na dit grote succes volgde vele hits van Jody Bernal zoals, ‘Oh Bambolero’, ‘Un Beso Mas’, ‘Dreams’ en ‘Chica Bonita’.

De jaren daarna raakte Jody steeds meer geïnteresseerd in House music en ging zijn eigen muziek creëren. Met veel eigen discipline en oefenen krijgt hij zen eigen stijl en maakt hij graag songs voor festival en clubs. Hij start als resident DJ in Club NYX Amsterdam en zijn muziek valt in de smaak bij de bezoekers van de Club. Jody’s sounds zijn een populaire mix van house, disco en all-time hits en zorg ervoor dat promoters Jody willen boeken.

In de afgelopen jaren heeft Jody al op vele evenementen mogen draaien en zo was hij te zien op Valtifest Festival, Solar, Bungalup, Wish Outdoor, Amsterdams Verbond en veel feesten meer. In 2017 wordt zijn harde werk beloond met zijn release ‘La Colegiala’. Met meer als 9 mln. keer geluisterd op spotify, 3 mln. views op Youtube en een nummer 5 hit in de Nederlandse muzieklijst kan er gezegd worden dat het een van zomerhits was van 2017.

Jody Bernal boeken voor je evenement?

Boek nu Jody Bernal bij Nr.1 Artiesten

Beeld en geluid

Wat kost het om Jody Bernal te boeken voor mijn Evenement?

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Jody Bernal boeken

Jody Bernal op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen

Bedankt voor je aanvraag

We gaan voor je aan de slag

Niets van ons missen?

Volg onze socials: Facebook & Instagram
En abonneer je op onze nieuwsbrief