Henk & Ton Boeken

Henk & Ton beter bekend als dé frontmensen van de wereldberoemde Janse Bagge Bend

Het duo Henk & Ton, bestaat uit Henk Steijvers en Ton Meisen. Als duo verzorgen ze kolderieke optredens louter bestaande uit Janse Bagge Bend nummers.

Een optreden van dit inmiddels vermaarde duo bestaat dan ook niet alleen uit goede muziek, maar ook uit veel onzin, ‘kwatsj’ en andere flauwekul. Naast de optredens met de voltallige Janse Bagge Bend, zijn Henk en Ton met hun duo voornamelijk actief tijdens het carnavalsseizoen.

Ruim 35 jaar geleden alweer kwam hun single SOLLICITERE uit waarmee ze zelfs op het hoofdpodium van Pinkpop en later op classic Pinkpop stonden. Gezien het feit dat ze nog steeds van de grote populariteit kunnen genieten bewijst eens maar weer dat het verre van ééndagsvliegen zijn.

Henk & Ton boeken voor je evenement?

Dit bekende Limburgse duo is onderdeel van ons aanbod aan top Vastelaovend artiesten. Henk en Ton boek je exclusief bij Nr.1 Artiesten. Wil je een Limburgse artiest boeken voor je feest of evenement? Ben je op zoek naar een enkele artiest of een hele line-up? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wat kost Henk & Ton op mijn evenement?

Download perskit van Henk & Ton

Henk & Ton zijn te boeken vanaf €1045

Henk & Ton boeken

Henk & Ton op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om Henk & Ton te boeken voor mijn Evenement?

Henk & Ton zijn te boeken vanaf €1045

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: Henk & Ton

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen