Helene Fischer tribute by Natasja Boeken

Geniet 'atemlos' van een optreden van Helene Fischer met de Helene Fischer tribute door Natasja.

In een set van een half uur brengt Natasja de beste hits van Duitslands Schlagerkönigin ten gehore; Atemlos, Mitten im Paradies, Lass mich in dien Leben, Immer Wieder en vele andere meezingers. Helene Fischer tribute by Natasja beschikt over jarenlange podiumervaring. Met haar prachtige outfit en gouden stem, betreedt deze blondine de bühne en bespeelt met passie en overgave haar publiek. Haar performance is niet onopgemerkt gebleven; niet zelden kan zijde zaal pas verlaten nadat ze fans en schlager liefhebbers heeft voorzien van een ‘heuse’ handtekening.

Helene Fischer tribute by Natasja zoekt altijd contact met het publiek; ze zijn immers het fundament bij haar optredens. Zij zingt altijd 100% live en beschikt over een eigen geluidstechnicus. Naast haar ervaring als professioneel zangeres, heeft zij veel tijd en energie gestoken in zowel haar verschijning als ook het samenstellen van het repertoire, nummers die akelig dicht bij het origineel komen. En mocht je bang zijn dat er alléén maar Helene Fischer covers worden gebracht; maak je geen zorgen. Op wens kunnen de hits van Helene aangevuld worden met andere bekende Duitse meezingers; van Tausend mal Belogen tot het Kufsteinlied of Ein Festival der Liebe.

Helene Fischer tribute by Natasja boeken voor je evenement?

Helene Fischer tribute by Natasja is te boeken vanaf €1595

Deze sprankelende Helene Fischer tribute boeken doe je exclusief bij Nr.1 Artiesten. Bij ons vind je het beste aanbod aan Duitse artiesten. Kwaliteit staat hoog bij ons in het vaandel, waardoor we altijd de juiste bierfeest-Oktoberfest artiest voor jouw hebben.

Beeld en geluid

Wat kost het om Helene Fischer tribute by Natasja te boeken voor mijn Evenement?

Helene Fischer tribute by Natasja is te boeken vanaf €1595

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Helene Fischer tribute by Natasja boeken

Helene Fischer tribute by Natasja op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen

Bedankt voor je aanvraag

We gaan voor je aan de slag

Niets van ons missen?

Volg onze socials: Facebook & Instagram
En abonneer je op onze nieuwsbrief