Gwen Boeken

Zangeres Gwen zorgt ervoor dat niemand stil kan blijven staan.

Vanaf haar prille jeugd is Gwen Dohmen uit Geleen al vol overgave bezig met muziek en zang. In 2017 besloot Gwen haar geluk als Limburgstalig artieste solo te beproeven. Met de nadruk op feestrepertoire, aangevuld met Duitse Schlagers en andere meezingers. Gwen wist al snel een plek te veroveren in het Limburgstalig circuit.

Zij pronkte intussen op bekende evenementen in onze provincie, zoals de 11de van de 11de, de Kadefeesten, Preuvenemint, 2x halve finale LVK, de Gröëte Gulpener Vastelaoves FinaleenTop 111 in Meersen, van Kerkrade tot Gennep. Ook verzorgde zij reeds een aantal optredens in België.

Haar repertoire is helder, fris, herkenbaar en klinkt lekker. Pittig en uitnodigend om naar te luisteren, om mee te zingen en te feesten. Kortom, een prettige sound met energieke en romantische liedjes. Van ‘Hey knul’ en ‘Sjöttefiës’ tot ‘Wo’t landj’en ’t laeve good is’, ‘Sweet Caroline’, ‘Die Immer lacht’, ‘Atemlos’, een Nena medley en vele andere krakers.

Gwen boeken voor je evenement?

Gwen is inzetbaar op elke vrolijke aangelegenheid. Een optreden van de jonge zangeres is een garantie voor extra plezierige momenten op jouw prinsuitroeping, bonte avond, galazitting, sleuteloverdracht, receptie, buutteavond of ander vastelaovesféés en evenementen.

Gwen boeken doe je bij Nr.1 Artiesten. Deze Limburgse zangeres is samen met diverse andere Limburgse artiesten bij ons te boeken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wat kost Gwen op mijn evenement?

Download perskit van Gwen

Gwen boeken

Gwen op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om Gwen te boeken voor mijn Evenement?

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: Gwen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen