Guido Frissen Boeken

De Limburgse zanger Guido Frissen maakt er altijd een swingend feest van!

Guido Frissen verkreeg zijn bekendheid voornamelijk als een van de frontzangers van de in Limburg alom bekende band ‘Schintaler’. Later vormde hij enkele jaren het duo Martin & Guido, samen met zijn Schintaler maatje Martin Diederen.

De band Schintaler, die Limburgse nummers in een ‘polka-jasje’ stak, bracht vele hits zoals o.a. ‘Greumelevla’,‘Limburgse Meid’, ‘Veer höbbe zin drin’ en ‘Welkom in Limburg’. Met vele succesvolle albums en hits op zak tourde de groep door heel het land met haar Limburgse feestmuziek. Onlangs speelden ze als band nog in een uitverkocht ‘Hanenhof’ in Geleen.

Tegenwoordig treedt Guido voornamelijk op als solo-artiest. Uiteraard speelt hij nog veel nummers van het Schintaler repertoire, aangevuld met nieuw, fris materiaal. Ook deze nieuwe muziek zit weer vol ‘polka’ invloeden, waardoor ieder optreden van Guido een swingend feest wordt!

Guido Frissen boeken voor je evenement?

Guido Frissen boeken doe je exclusief bij Nr.1 Artiesten. Bij ons vind je de beste Limburgse zangers voor je feest of evenement. Guido en diverse andere artiesten die in Limburgs dialect zingen hebben zich exclusief aangesloten bij ons boekingskantoor. Op zoek naar ene artiest of hele line-up voor je event. Neem contact met ons op en we denken graag met je mee!

Wat kost Guido Frissen op mijn evenement?

Download perskit van Guido Frissen

Guido Frissen is te boeken vanaf €595

Guido Frissen boeken

Guido Frissen op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om Guido Frissen te boeken voor mijn Evenement?

Guido Frissen is te boeken vanaf €595

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Guido Frissen

Prijsinformatie: Guido Frissen

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen