Frans Duijts Boeken

Van geluidsman tot bekende volkszanger, dat over kwam Frans Duijts.

Frans Duijts begon zijn muzikale carrière echter áchter de schermen, als geluidsman bij optredens van verschillende Nederlandse artiesten. Tijdens het testen van de microfoons bracht hij liedjes van André Hazes ten gehore. Dit deed hij blijkbaar erg goed, want al snel werd hij geboekt met een eigen show als André Hazes-imitator.

In 2005 bracht hij het nummer ‘Jij denkt maar dat je alles mag van mij’ uit, dat Andre Hazes in 1986 al eens had gezongen. In 2006 bracht hij zijn debuutalbum: ‘Ik zing een lied voor jou’ uit. De grote doorbraak kwam in 2008, toen Frans Duijts te zien was in het populaire televisieprogramma De Zomer Voorbij van Jan Smit. Na zijn optreden in dit programma
kwam zijn Hazes-cover binnen op plek 32 in de Single Top 100. Daarnaast ontving Frans Duijts voor ‘Jij denkt maar dat je alles mag van mij’ de prijs voor meest gedraaide Nederpophit in de horeca.

De steeds populairder wordende zanger uit Tiel heeft inmiddels zeven albums uitgebracht. Voor zijn album ‘Oud & Vertrouwd’ ontving Frans Duijts zelfs een Edison in de categorie Volksmuziek. In oktober 2016 bracht de volkszanger zijn nieuwste album ‘Tijdloos’ uit op het platenlabel Dino Music.

In 2010 en 2015 deed Frans Duijts mee aan het programma De Beste Zangers van Nederland. Hij reisde af naar Ibiza om de strijd aan te gaan met andere Nederlandse
artiesten, zoals René Froger, Jamai, Jeroen van der Boom, Frans Bauer, Do, Jan Keizer en Lange Frans. In 2015 won Frans de competitie en mocht hij zich met recht ‘de beste zanger van Nederland’ noemen.

In 2017 was Frans Duijts samen met Django Wagner en Peter Beense te zien en te horen
zijn tijdens hun concert ‘Echte Vrienden’ in AFAS Live. De heren hadden eerder dit jaar al
hun eigen TV-programma ‘3ManSterk’ bij AVROTROS. Op 15 september kwam hun
debuutalbum uit. In 2019 deden ze een reprise van dit concert in de Effenaar.

Frans Duijts boeken voor je evenement?

Zanger Frans Duijts Live op je Evenement? Frans Duijts boek je nu bij Nr.1 Artiesten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Nr.1 Artiesten is graag jouw partner bij het boeken van Nederlandse artiesten. Bij ons vind je diverse zangers en zangeressen voor jou feest, bedrijfsfeest of evenement. Diverse artiesten zijn exclusief bij ons te boeken, maar ook voor overige artiesten of een volledige line-up kun je bij ons terecht.

Prijsinformatie: Frans Duijts

Contacteer ons
Download perskit van Frans Duijts

Beeld en geluid

Wat kost het om Frans Duijts te boeken voor mijn Evenement?

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Frans Duijts boeken

Frans Duijts op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen

Bedankt voor je aanvraag

We gaan voor je aan de slag

Niets van ons missen?

Volg onze socials: Facebook & Instagram
En abonneer je op onze nieuwsbrief