Frans Croonenberg Boeken

De Limburgse zanger Frans Croonenberg op je evenement!

In 1990 startte Frans Croonenberg met zijn solocarrière, toen nog vooral met Duitstalig repertoire. Na gesprekken met Beppie Kraft kwam er ook Limburgstalig repertoire bij. In 1995 presenteerde hij z’n eerste solo cd getiteld “Hie zit muziek in”. Dit album betekende de Limburgse doorbraak voor de Gulpense zanger.

Frans Croonenberg had optredens door de hele provincie, maar ook in België, Duitsland, Oostenrijk en Spanje. Het Duitstalige repertoire lag Frans nog steeds na aan het hart wat resulteerde in een 4-track cd-single getiteld “Bella Luna” in 1997. Hiermee behaalde hij een 6e plaats op de schlagerparade van de Duitstalige Belgische radiozender BRF.
In hetzelfde jaar presenteerde Frans zijn nieuwe Limburgstalige CD “Es d’n nuuije daag begint”. Een sterke opvolger van zijn debuut.

In 2001 neemt Frans de gok om mee te doen aan het LVK en eindigt in de finale met het lied “Wo kin ich dich toch van”. Het jaar erop deed Frans weer mee aan ’t LVK. Nu kwam hij met het lied “Wie d’r Herregot Limburg hat gemaak” als winnaar uit de bus. Het lied is ondertussen een “evergreen” geworden.

Frans Croonenberg boeken voor je evenement?

Frans staat nog steeds met passie en overgave op het podium. De Limburgse zanger Frans Croonenberg boeken doe je bij Nr.1 Artiesten. Bij ons boekingskantoor vind je diverse bekende Limburgse artiesten.

Beeld en geluid

Wat kost het om Frans Croonenberg te boeken voor mijn Evenement?

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Frans Croonenberg boeken

Frans Croonenberg op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen

Bedankt voor je aanvraag

We gaan voor je aan de slag

Niets van ons missen?

Volg onze socials: Facebook & Instagram
En abonneer je op onze nieuwsbrief