Frans Bauer Boeken

In het hele land staat Frans Bauer bekend om z'n vriendelijke karakter.

A star is born, als de jonge Frans Bauer een optreden geeft bij het populaire tv programma “All You Need Is Love”. In 1992 brengt Frans onder begeleiding van producent Emile Hartkamp en Riny Schreijenberg zijn debuutalbum ‘Op weg naar het geluk’ uit. In 1994 breekt Frans Bauer definitief door als zijn single ‘Als sterren aan de hemel staan’ wordt omarmd door een breed publiek. Hierna gaat het snel, zijn eerste live concert in 1995 is een daverend succes. Niet veel later ontvangt hij een Zilveren Harp en komt zijn album ‘Veel liefs’ op de markt.

Van een artiest met zo’n schare fans kan een optreden in Ahoy natuurlijk niet uitblijven. Meerdere keren trakteert Frans Bauer zijn publiek in Ahoy op een spetterend optreden. Zijn eerste optreden in Ahoy 1998 wordt tweemaal door de TROS uitgezonden op tv. Met meer dan twee miljoen kijkers is de show een waar kijkcijferkanon!

Fans van Frans lopen met hem weg en dat begint steeds meer mensen op te vallen. Naast zijn fans wordt hij ook beloond met een wassen beeld in Madame Tussaud en zijn vele van zijn albums goud of platina. In 2000 en 2001 mag Frans Bauer de publieksprijs voor Beste Zanger van het Jaar en krijgt hij in 2004 een Gouden Harp en een Edison en wordt hij door Koningin Beatrix benoemd tot Ridder in de orde van Oranje-Nassau.

Frans Bauer boeken voor je evenement?

De altijd gezellige Frans Bauer boeken voor je feest of evenement? We kijken bij Nr.1 Artiesten graag met voor je naar de beschikbaarheid en mogelijkheden van Frans Bauer.

Bij ons vind je diverse zangers en zangeressen voor jou feest, bedrijfsfeest of evenement. Diverse artiesten zijn exclusief bij ons te boeken, maar ook voor overige artiesten of een volledige line-up kun je bij ons terecht. Neem contact met ons op voor meer informatie. Nr.1 Artiesten is graag jouw partner bij het boeken van Nederlandse artiesten.

Prijsinformatie: Frans Bauer

Contacteer ons
Download perskit van Frans Bauer

Beeld en geluid

Wat kost het om Frans Bauer te boeken voor mijn Evenement?

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Frans Bauer boeken

Frans Bauer op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen

Bedankt voor je aanvraag

We gaan voor je aan de slag

Niets van ons missen?

Volg onze socials: Facebook & Instagram
En abonneer je op onze nieuwsbrief