Fiorenza Boeken

De Limburgse zangeres Fiorenza op je evenement.

Al van Jongs af aan staat Fiorenza op het podium. In 2018 wist de 18-jarige Fiorenza-Mercedes uit Gulpen met haar nummer “Drie daag oet de plaat” (240.000 views op YouTube) de finale van het LVK te bereiken als jongste finaliste ooit! Het lied werd DÉ vastelaovends-hit van dat jaar en vele optredens volgden dan ook. In 2021 stond Fiorenza met het nummer ‘’Van onger tot baove’’ wederom in de finale van het LVK en behaalde ze de top 4 van de hoofdjury. Ook won ze met dit nummer voor de tweede keer CMC Alaif.

Van feesttenten tot in kleine cafés, het maakt niet uit waar Fiorenza te vinden is, het wordt gegarandeerd een groot feest! Eigen nummers, Duitse en Limburgse covers met ‘n stoer randje, alles is mogelijk! Door haar vernieuwende nummers en haar grote bereik op social media, mocht ze in 2019 de Jo Erens Pries in handen nemen. Deze prijs wordt jaarlijks tijdens de Nacht van ’t Limburgs leed in Venlo uitgereikt aan een vernieuwende artiest uit Limburg. Fiorenza houdt wel van een feestje en ze is tijdens de vasteloavendsmaanden dan ook op meer dan 100 evenementen en festiviteiten in onze gehele provincie te vinden. Met Fiorenza gaat iedereen “Drie daag oet de plaat”!

 

Fiorenza boeken voor je evenement?

Fiorenza is te boeken vanaf €445

De bekende Limburgse zangeres Fiorenza boeken doe je exclusief bij Nr.1 Artiesten. Bij ons boekingskantoor vind je diverse Limburgse zangeressen. Deze artiesten zijn de perfecte sfeermakers voor jouw carnavalsfeest of ander evenement. Ben je op zoek naar één artiest of wil je verschillende artiesten programmeren? Wij denken graag met je mee! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Beeld en geluid

Wat kost het om Fiorenza te boeken voor mijn Evenement?

Fiorenza is te boeken vanaf €445

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Fiorenza boeken

Fiorenza op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen

Bedankt voor je aanvraag

We gaan voor je aan de slag

Niets van ons missen?

Volg onze socials: Facebook & Instagram
En abonneer je op onze nieuwsbrief