Fietsemanie Boeken

Fietsefreem tributeband “Fietsemanie”

Dit jaar precies 40 jaar geleden, in 1984,  werd de Limburgse formatie Fietsefreem opgericht. De band uit het  Maastrichtse dorp Borgharen bestond toen uit Bert en Raymonde Quaedvlieg, Joop Lemmerlijn en jack Wijckmans. In 1986  werden Joop Lemmerlijn en Jack Wijckmans vervangen door Huub Laeven en John Coenen.

Fietsemanie project

Uit liefde voor de muziek van Fietsefreem en de mijlpaal van 40 jaar Fietsefreem hebben een aantal partijen zich samengepakt en een Fietsefreem tributeband opgericht. De band gaat uitsluitend nummers spelen van Fietsefreem en dit 2 x 60 minuten lang. Bij de zoektocht naar de juiste personen om de klus te klaren kwam artiestenbureau Nr1 Artiesten uit Eijsden terecht bij de band Anderkovver, aangevuld met zangeres Saskia Theunisz uit Maastricht. De band krijgt de naam “Fietsemanie” mee, dat verwijst naar een album uit 1991 van de band Fietsefreem.

De band Fietsemanie zal slechts tijdelijk te boeken zijn tussen oktober 2024 en april 2025. Het moet vooral leuk en uniek blijven. We gaan dit een half jaar doen en daarmee hopen we leuke zalen en dorpen aan te kunnen doen in heel Limburg, waar Fietsefreem in de jaren 80 en 90 de boel plat heeft gespeeld. Het moet een groot feest der herkenning gaan worden, net als vroeger! , aldus Raymond Weijsters van de band Anderkovver.

Fietsemanie boeken voor je evenement?

Fietsemanie boek je nu bij Nr.1 Artiesten. Informeer vrijblijvend naar de beschikbaar en kosten.

Bij ons boekingskantoor vind je een selectie van de beste DJ’s. Of je nu op zoek bent naar een specifieke muzikale invulling of een complete line-up voor jouw evenement, wij hebben een antwoord op elke entertainment-vraag.

Wat kost Fietsemanie op mijn evenement?

Download perskit van Fietsemanie

Fietsemanie is te boeken vanaf €2795

Fietsemanie boeken

Fietsemanie op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om Fietsemanie te boeken voor mijn Evenement?

Fietsemanie is te boeken vanaf €2795

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: Fietsemanie

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen