Famke Louise Boeken

Populaire Famke Louise boeken voor op je evenement

Famke Louise is een Nederlandse zangeres, rapper en vlogger, geboren op 9 december 1998 in Amsterdam. Ze werd bekend door haar videoblogs op YouTube en Instagram, waar ze haar dagelijks leven en ervaringen deelde.

In 2017 bracht Famke Louise haar eerste single “Op Me Monnie” uit, die meteen een hit werd in Nederland. Sindsdien heeft ze meerdere singles en albums uitgebracht, waarvan “Vroom” en “SLIDE” enkele van haar bekendste nummers zijn.

Naast haar muzikale carrière heeft Famke Louise ook deelgenomen aan verschillende televisieprogramma’s, waaronder “Expeditie Robinson” en “Jachtseizoen”.

Na dat Famke zwanger raakte, koos zij ervoor om het artiesten leven even op een lager pitje te zetten. Famke maakt in 2023 haar comeback met de plaat: “In Het Donker”, en zit niet stil! In 2023 staan er meerdere grote muzikale samenwerkingen op de planning. Famke is 1 van “our ones to watch”!

Meer zien van Famke Louise?

Eind 2018 kwam er op VIDEOLAND een vierdelige documentaire uit over de bliksemcarrière van Famke Louise waarin mensen een intiem kijkje achter de schermen en in het leven krijgen van deze jonge ster.

Famke Louise boeken voor je evenement?

Boek nu Famke Louise bij Nr.1 Artiesten

Wat kost Famke Louise op mijn evenement?

Download perskit van Famke Louise

Famke Louise boeken

Famke Louise op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om Famke Louise te boeken voor mijn Evenement?

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: Famke Louise

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen