Eric Cruts Boeken

De Limburgse zanger Eric Cruts maakt jou feestavond met zijn muzikaliteit

Enthousiast, energiek, komisch en brutaal, maar vooral ook muzikaal: dat zijn de sleutelwoorden van rasartiest Eric Cruts!

Deze buitengewoon energieke zanger weet als geen ander het feestgevoel op het aanwezige publiek over te brengen. Met zijn charmante glimlach, soms uitdagende dansmoves en komische interactie met het publiek pakt hij iedereen in en brengt hij menig vrouwenhart op hol! Dit Maastrichtse feestnummer brengt een breed repertoire, waarbij Limburgstalige feestmuziek met een vleugje “zomerse klanken” het hoofdingrediënt is. Zijn pakkende nummers werken aanstekelijk bij het publiek! Ze zijn makkelijk mee te zingen of bevatten een leuk dansje, waardoor het perfecte ijsbrekers zijn om het publiek uit zijn dak te laten gaan!

Eric Cruts boeken voor je evenement?

Eric Cruts boeken doe je bij Nr.1 Artiesten. Bij ons vind je diverse Limburgse artiesten voor jouw feest of evenement. Diverse Limburgstalige artiesten zijn exclusief bij ons te boeken, maar ook voor overige artiesten kun je bij ons terecht. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wat kost Eric Cruts op mijn evenement?

Download perskit van Eric Cruts

Eric Cruts is te boeken vanaf €395

Eric Cruts boeken

Eric Cruts op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om Eric Cruts te boeken voor mijn Evenement?

Eric Cruts is te boeken vanaf €395

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: Eric Cruts

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen