Entropy Boeken

Entropy, van Hardstyle Classics tot Raw Hardstyle!

Bij Entropy draait om harde kicks met een industrieel tintje. Een geluid gebaseerd op de geschiedenis van de hardere stijlen gecombineerd met hedendaagse invloeden.

Je kent hem misschien van zijn releases “Dancefloor Maniac” en zijn collab met Stratos genaamd “Anarchy”, beide uitgebracht op Spoontech Records.

Wanneer Entropy het podium betreedt, wordt er een ware energiebom ontketend. Met meerdere grote optredens in het verleden zoals: Essential Festival Indoor, Freaqshow, Warface Bday Bash, Doomslayer, The Purge Bday Bash, Headhunterz “road to the dome” en Castle of Love, heeft Entropy bewezen dat hij weet hoe hij het publiek in beweging moet krijgen. Chaos creëren is de sleutel wanneer Entropy achter de decks staat. Eén ding is zeker, met een harde unieke trackselectie en een enorme hoeveelheid energie tilt Entropy je evenement naar een hoger niveau.

Entropy boeken voor je evenement?

Entropy boeken doe je bij Nr.1 Artiesten. Bij ons vind je de beste DJ’s. Ben je op zoek naar DJ voor je feest of evenement? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wat kost Entropy op mijn evenement?

Download perskit van Entropy

Prijs op aanvraag

Entropy boeken

Entropy op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om Entropy te boeken voor mijn Evenement?

Prijs op aanvraag

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: Entropy

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen