Emmy Ackermans Boeken

Rising star Emmy Ackermans verovert menig hart.

Emmy Ackermans (1999) is een talentvolle zangeres uit Maastricht. Haar doorbraak kwam in 2023 toen ze de eerste editie van het Regio Songfestival won met het ontroerende nummer ’t Letste Rundje. Dit liedje, dat haar Limburgse roots weerspiegelt, veroverde de harten van zowel het publiek als de jury. De overwinning bracht Emmy direct in de schijnwerpers. Zo trad ze live op tijdens de ochtendshow van Rob & Wijnand op 3FM en zelfs in het uitverkochte 013 poppodium in Tilburg.

Eerder stond Emmy al in het voorprogramma van de bekende artiest Lex Uiting. Hij nodigde haar uit voor een duet met Stef Classens tijdens zijn clubtour. Dat beviel goed. Begin 2024 dook Emmy met Lex Uiting en Frans Pollux de studio in. En met succes: het nummer Met ’n Zaachte G werd een regelrechte hit. Dit liedje bracht haar vervolgens op diverse podia, van Venlo tot Maastricht.

Het uitstapje naar de carnavalsscene was een fantastische ervaring, maar nu wil Emmy zich focussen op eigen muziek. Ze houdt van verschillende genres, van (Neder)Pop tot R&B en Soul. Emmy’s stijl spreekt een breed publiek aan. Met haar unieke sound en authentieke stem weet ze elke keer te raken en te verrassen.

Op 28 juni 2024 bracht Emmy haar tweede single uit: Bijna 100.000. Een zomers uptempo nummer dat optimistisch is over de toekomst. Het gaat over vooruitgaan, jezelf niet afremmen en je niet door anderen laten tegenhouden. “De tekst is persoonlijk, maar iedereen zal het gevoel herkennen. Ieder mens heeft tegenslagen te overwinnen. We denken allemaal wel eens dat we iets niet kunnen, terwijl we een heel eind komen als we het gewoon doen.”

Emmy Ackermans boeken voor je evenement?

Emmy Ackermans boek je nu bij Nr.1 Artiesten. Informeer vrijblijvend naar de beschikbaar en kosten.

Bij ons boekingskantoor vind je een selectie van de beste DJ’s. Of je nu op zoek bent naar een specifieke muzikale invulling of een complete line-up voor jouw evenement, wij hebben een antwoord op elke entertainment-vraag.

Wat kost Emmy Ackermans op mijn evenement?

Download perskit van Emmy Ackermans

Prijs op aanvraag

Emmy Ackermans boeken

Emmy Ackermans op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om Emmy Ackermans te boeken voor mijn Evenement?

Prijs op aanvraag

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: Emmy Ackermans

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen