Emma Heesters Boeken

Internationaal zangeres Emma Heester op je evenement

De pas 24-jarige Emma Heesters is een zeer gepassioneerde singer-songwriter. Op haar 18e start Emma haar eigen YouTube kanaal waarop ze covers maakt op haar eigen manier.

Een aantal jaar geleden gingen haar uploads ineens door het plafond dankzij covers van Meghan Trainor, Ariana Grade en Alan Walker. Sindsdien groeit Emma’s fanbase op YouTube heel erg hard, zo heeft haar eigen kanaal inmiddels al meer dan 2 miljoen abonnees en worden haar video’s miljoenen keren bekeken. De carri1ere van de getalenteerde zangeres bracht haar al heel de wereld over. In het voorjaar van 2019 stond Emma in het voorprogramma van de Amerikaanse groep Boyce Avenue die toen door Europa tourden. Tevens heeft Emma haar eerste contract getekend bij Universal’s Republic Records in New York en in 2018 werkte ze samen in de studio met verschillende multi-platinum en Grammy Award winnende producers. Ook heeft ze al shows mogen geven op verschillende evenementen zoals Playlist Live, VidCon UK, VidCon USA en zelfs live op FOX TV.

Emma was afgelopen jaar ook te zien in het 12de seizoen van het succesvolle TV programma ‘Beste Zangers’ op AVROTROS. Hierin zag je haar samen met onder andere Samantha Steenwijk, Ruben Annink en Rolf Sanches waarmee ze zelf een grote hit mee heeft gescoord.

Emma Heesters boeken voor je evenement?

Internationaal zangeres Emma Heester op je feest of evenement ? Dat is geen probleem, Emma Heesters boek je nu bij Nr.1 Artiesten. Bij ons vind je diverse zangers en zangeressen voor jou feest, evenement of speciale gelegenheid. Diverse artiesten zijn exclusief bij ons te boeken, maar ook voor overige artiesten kun je bij ons terecht. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wat kost Emma Heesters op mijn evenement?

Download perskit van Emma Heesters

Emma Heesters boeken

Emma Heesters op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om Emma Heesters te boeken voor mijn Evenement?

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: Emma Heesters

Vergelijkbare artiesten

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen