Dora & Diego Boeken

Ontmoet de vrolijke Dora & Diego op je evenement

Dora is een vrolijk, ondernemend meisje. Samen met haar neefje Diego en aapje Boots gaat ze graag op ontdekkingsreis en leert ze ontzettend veel. Dora en Diego, de populairste kinderhelden van dit moment, zijn dagelijks te zien bij Nickelodeon. Deze avonturiers komen ook graag naar uw locatie of evenement om nog meer nieuws te ontdekken.

Tijdens deze spannende, interactieve minishow helpen Dora, Diego en Boots om een verdwaalde Zeemeermin terug naar huis te brengen. Maar hiervoor hebben ze wel de hulp nodig van het publiek. Zal het de jonge ontdekkingsreizigers lukken om alle raadsels op te lossen en de Zeemeerminbaai op tijd te bereiken?

De minishow wordt geleverd inclusief decor en geluid (tot 300 personen). Na afloop van de voorstelling gaan Dora en Diego graag met het publiek op de foto.

Naast hun eigen Minishow komen Dora en Diego ook graag samen, of alleen naar uw evenement om nieuwe vrienden te ontmoeten tijdens een Meet and Greet.

Dora & Diego boeken voor je evenement?

Boek nu Dora & Diego bij Nr.1 Artiesten

Wat kost Dora & Diego op mijn evenement?

Download perskit van Dora & Diego

Dora & Diego boeken

Dora & Diego op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om Dora & Diego te boeken voor mijn Evenement?

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: Dora & Diego

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen