Don Kiesjot Boeken

Met aanstekelijke muziek en amusante teksten is Don Kiesjot niet weg te denken op feesten en partijen.

Don Kiesjot, bestaande uit 3 zangers en één zangeres, is een zanggroep die op onderhoudende wijze liedjes in het Limburgs dialect ten gehore brengt. Op een enkele uitzondering na betreft het hier liedjes die geschreven zijn door tekstschrijver Guus Steinen die eveneens deel uit maakt van de groep.

Daarnaast wordt de groep gecompleteerd door Chrissy Steinen, Bas Kielen en Ronald Claessens. Met aanstekelijke muziek en amusante teksten, is het bij uitstek een groep die het goed doet op feesten en partijen, maar zeker ook in het Vastelaovesseizoen waar Don Kiesjot in de hele provincie te vinden is. Het gegeven dat Chrissy haar saxofoon en Bas zijn accordeon live bespelen, voegt een extra dimensie toe aan de optredens.

Don Kiesjot boeken voor je evenement?

Don Kiesjot is te boeken vanaf €695

Don Kiesjot boeken doe je exclusief bij Nr.1 Artiesten. Deze Limburgse groep is een voorbeeld van de Limburgse zangers die je bij ons kunt boeken. Ons aanbod bestaat uit diverse top artiesten die in het Limburgs dialect zingen. Op zoek naar artiesten voor je feest of evenement? Voor zowel één artiest als een hele line-up staan wij graag voor je klaar. Neem contact met ons op!

Foto credits: Johan Latupeirissa

Beeld en geluid

Wat kost het om Don Kiesjot te boeken voor mijn Evenement?

Don Kiesjot is te boeken vanaf €695

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Don Kiesjot boeken

Don Kiesjot op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen

Bedankt voor je aanvraag

We gaan voor je aan de slag

Niets van ons missen?

Volg onze socials: Facebook & Instagram
En abonneer je op onze nieuwsbrief