Domien Verschuuren Boeken

Bekende radio DJ Domien Verschuren op je evenement

Domien Verschuuren is niet meer weg te denken uit het Nederlandse radiolandschap. Wanneer hij in 2006 gescout wordt door de radiozender 3FM begint hij mee te draaien in het nachttraject van de radiozender. Tot 2018 maakte hij er radioprogramma’s in het weekend, de middag en de avond en presenteerde hij ook de ochtendshow. Vanaf 2018 is Domien iedere werkdag in de middag te horen op Q-music wat hij de beste liedjes van de Nederlandse Top 40 presenteert.

Naast dat hij radio DJ is heeft Domien samen met Bas Louissen en Chris Bergström de razendpopulaire podcast ‘Man man man, de podcast’. Niet alleen online is deze podcast te beluisteren ook touren de heren samen de Nederlandse theaters af met hun eigen voorstelling.

Domien boeken voor jouw evenement is geen probleem. Een show van Domien bestaat uit zowel nieuwe als oudere nummers, die één ding gemeen hebben: het publiek kent ze! De verschillende hits uit allerhande genres worden in elkaar gemixt waardoor verrassende mash-ups ontstaan die leiden tot meezingen, dansen en vooral een hele boel gezelligheid. Daarnaast grijpt domien – uiteraard – gretig de microfoon waardoor hij zijn publiek net dat beetje extra energie kan geven.

Daarnaast is Domien ook inzetbaar als voice-over en doet zijn herkenbare stem het goed bij jong en oud.

Domien Verschuuren boeken voor je evenement?

Boek nu Domien Verschuuren bij Nr.1 Artiesten

Wat kost Domien Verschuuren op mijn evenement?

Download perskit van Domien Verschuuren

Domien Verschuuren boeken

Domien Verschuuren op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om Domien Verschuuren te boeken voor mijn Evenement?

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: Domien Verschuuren

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen