Django Wagner Boeken

De Nederlandstalige zanger Django Wagner staat bekend om zijn fantastische stemgeluid.

De bekende volkszanger Django Wagner werd bekend toen hij in 2009 zijn eerste single ‘Kali’ verscheen. De single ‘Kali’ stond wekenlang genoteerd in de diverse hitlijsten en in inmiddels een ware feestklassieker.

Na Kali volgden grote hits als: “Mooie blauwe ogen”, “Mijn naam dat is Marina”, “Maar toch blijf je me trouw”, “Die ene mooie vrouw”, “Dat ene moment” en “We dansen samen de bossa nova”.
Django is een enorm succes in de Nederlandse muziek en ontvangt hiervoor ook vele awards. Zo ontvangt hij de Zilveren Harp, een Edison en wordt hij uitgeroepen door BUMA tot beste zanger van Nederland in 2013.

Django is een veelgevraagd artiest die zich kan verheugen op een ongekende populariteit. Met zijn imposant stemgeluid staan geluid boxen naast het podium letterlijk te trillen door de geweldige sound. Overal waar Django optreedt “breken de mensen de boel af”.

Django Wagner boeken voor je evenement?

De bekende Nederlandstalige Django Wagner boeken voor je feest, bedrijfsfeest of evenement? Een ding is zeker dan wordt het een onvergetelijke avond! Django Wagner boek je nu bij Nr.1 Artiesten.

Bij ons vind je diverse zangers en zangeressen voor jou feest, bedrijfsfeest of evenement. Diverse artiesten zijn exclusief bij ons te boeken, maar ook voor overige artiesten of een volledige line-up kun je bij ons terecht. Neem contact met ons op voor meer informatie. Nr.1 Artiesten is graag jouw partner bij het boeken van Nederlandse artiesten.

 

Wat kost Django Wagner op mijn evenement?

Download perskit van Django Wagner

Django Wagner boeken

Django Wagner op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om Django Wagner te boeken voor mijn Evenement?

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: Django Wagner

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen