DJ Sandy Boeken

Allround DJ Sandy, van discotheek tot bedrijfsevent

Sandy begon zijn dj-carrière op 14-jarige leeftijd toen hij zijn eigen drive-in-show Aurora begon te draaien op verschillende (school)feesten in de regio. Hij was 16 toen hij de decks mocht draaien in de plaatselijke club Las Vegas (Landgraaf).

Vanaf daar ging zijn droom in een stroomversnelling, zo deelde hij het podium met onder andere: 2 unlimited, T-Spoon, Capella en dj’s als Darkraver, Dj Jean, Chuckie, Charly Lownoise & Menthal Theo en vele anderen.

Sinds 2011 maakt Sandy samen met dj’s Big Rob en Kicken deel uit van het 90’s forever dj-team. Zij zijn de resident dj’s op alle 90’s forever evenementen.

In 2016, na 15 jaar Mondial, was het tijd om zijn dj-carrière een andere wending te geven. Hij werd een succesvolle allround dj en werd geboekt op talloze bruiloften, bedrijfsfeesten en andere evenementen.

In zijn carrière als allround dj draaide hij samen met veel bekende dj’s & live acts zoals Tiësto, Dune, 2 brothers on the 4th floor, London beat, East 17en Vengaboys op grote feesten zoals Maastricht live 2010, Dance Classics XXL (Mecc Maastricht), Foute dance classics party’s en 90’s forever.

DJ Sandy boeken voor je evenement?

DJ Sandy boek je nu bij Nr.1 Artiesten. Informeer vrijblijvend naar de beschikbaar en kosten.

Bij ons boekingskantoor vind je een selectie van de beste DJ’s. Of je nu op zoek bent naar een specifieke muzikale invulling of een complete line-up voor jouw evenement, wij hebben een antwoord op elke entertainment-vraag.

Wat kost DJ Sandy op mijn evenement?

Download perskit van DJ Sandy

Prijs op aanvraag

DJ Sandy boeken

DJ Sandy op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om DJ Sandy te boeken voor mijn Evenement?

Prijs op aanvraag

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: DJ Sandy

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen