DJ Michel Boeken

DJ Michel maakt van iedere boeking een groot feest

Michel begon in 2003 als 17-jarige jongen al vroeg met het draaien van muziek. Hij begon in een klein café in Maastricht maar werd al snel gevraagd bij meerdere zaken verspreid door heel Limburg. Door de jaren heen heeft Michel een groot netwerk opgebouwd waar hij wekelijks te horen is bij een aantal vaste café’s in o.a. Maastricht en Valkenburg. Maar daarnaast draait hij inmiddels ook op tientallen bruiloften per jaar, is hij te vinden op festivals en behoren diverse grote evenementen tot de vaste boekingen.

Menigeen kent Michel daarnaast van de Shakin’ DJ’s. Alweer 19 jaar touren ze tijdens het carnavalsseizoen door heel Limburg met knallers als ‘ene wals met Maria’ ‘Sex met dee kale’ & ‘Chicetito’. Een groot deel van de nummers produceert hij zelf in zijn opnamestudio.

Muziekstijlen:
Top40 | | Dance Classics | 70’s / 80’s / 90’s | Limburgse muziek | en uiteraard al uw persoonlijke voorkeuren.

DJ Michel boeken voor je evenement?

Boek DJ Michel nu bij Nr.1 Artiesten. Bij ons vind je de beste Allround DJ’s. Ben je op zoek naar Allround DJ voor je feest of evenement? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wat kost DJ Michel op mijn evenement?

Download perskit van DJ Michel

Prijs op aanvraag.

DJ Michel boeken

DJ Michel op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om DJ Michel te boeken voor mijn Evenement?

Prijs op aanvraag.

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: DJ Michel

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen