DJ Kicken Boeken

Gegarandeerd feest met DJ Kicken

Mede door vader Kicken werd Henri al vroeg aangestoken met het muziekvirus en dat resulteerde op 8-jarige leeftijd tot het eerste optreden als zogenaamde dj. Op de lagere school mocht hij op vrijdagmiddag muziek draaien voor zijn klasgenootjes. Het jaar daarna werd hij gevraagd om de muziek te verzorgen op een schoolfeestje, dit deed hij samen met twee vrienden.

Ook heeft hij bij diverse Belgische radiostations gedraaid, zoals Maasvallei radio, Arcan Radio, Grafiek Maaseik, Radio Royaal Hamont-Achel en nog wel een radiootje waar hij de naam niet eens meer van weet.

Al sinds de jaren 80 draat deze allround dj ook in discotheken. Begin jaren 90 draaide hij elke zomer wekenlang in Valkenburg. Diverse discotheken in België en Nederland benaderden hem om bij hun zijn kunsten te vertonen. Eind jaren 90 werden de eerste eigen producties een feit want remixen maken van oude nummers is nog steeds een van zijn grote hobby’s! Dit resulteerde tot zijn eerste single ‘I Wanna Dance With Somebody’, een cover van Whitney Houston. Daarna werd Pennywise door hem onder handen genomen. Dit is nogsteeds een grote hit onder de noemer ‘Let me hear you’. In 2004 maakte hij samen met Mc-q ‘Ain’t no party Like an Alcoholic Party’. Dit is uiteindelijk nog een echte partyhit geweest.

Als u denkt die naam Kicken die ken ik toch , dat kan kloppen want hij is de broer van Patrick Kicken (Veronica).

Het is ruim tien jaar geleden dat DJ Kicken doorbrak met zijn mega hit ‘Aint No Party Like An Alcoholic Party’. Dankzij deze internationale klapper is hij nog altijd een gewilde artiest. Dat blijkt maar weer uit het grote aantal boekingen dit jaar!

In 2015 had hij een samenwerking met Paul Elstak met het nummer Yaya Kolo dat gebaseerd is op No Limit.

Nu in 2023 zijn er weer remixen uitgebracht van alcoholic party die zijn uitgekomen bij Berk Music.

Dj Kicken is een party dj en won al diverse keren de Party Award voor populairste party dj van nl.

DJ Kicken boeken voor je evenement?

Boek nu DJ Kicken bij Nr.1 Artiesten. Bij ons vind je de beste feest DJ’s. Ben je op zoek naar feest DJ voor je feest of evenement? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wat kost DJ Kicken op mijn evenement?

Download perskit van DJ Kicken

Prijs op aanvraag

DJ Kicken boeken

DJ Kicken op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om DJ Kicken te boeken voor mijn Evenement?

Prijs op aanvraag

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: DJ Kicken

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen