DJ KC Boeken

DJ KC creëert altijd een unieke mix die de voetjes van de vloer krijgen!

Kevin Creuels is een Tech House DJ die zijn liefde voor muziek al op jonge leeftijd ontdekte. Zijn passie voor DJ’en begon toen hij op 14-jarige leeftijd zijn piano en drums inruilde voor zijn eerste Pioneer, waarmee hij al snel EDM mixen creëerde. Gedurende zijn studie begon hij met het organiseren van evenementen, waardoor hij na zijn opleiding direct aan de slag kon als eventmanager.

Tegenwoordig is KC een graag geziene act op festivals en clubs in heel Nederland. Of het nu op het podium is als DJ of achter de schermen als eventmanager, Kevin is altijd in zijn element. Dankzij zijn jarenlange ervaring en diepgaande kennis van muziek weet hij feilloos aan te voelen wat het publiek nodig heeft om helemaal los te gaan.

Met KC aan de draaitafels kun je een breed scala aan stijlen binnen Tech House verwachten. Van laidback vibes op zonnige (buitenlandse) beachclubs tot opzwepende sets op festivals en in clubs. Verwacht een set met verschillende elementen van Disco, Spanish, Techno en House, variërend van onbekende pareltjes tot herkenbare vocalen.

KC is voortdurend op zoek naar nieuwe en boeiende tracks om in zijn sets te verwerken. Hij weet zijn optredens feilloos aan te passen aan het tijdstip en het publiek, wat resulteert in een lijst van diverse optredens. Van intieme beachclubs tot grootschalige festivals en van exclusieve bedrijfsfeesten tot energieke clubavonden, Kevin weet overal zijn stempel te drukken!

DJ KC boeken voor je evenement?

DJ KC is te boeken vanaf €345

DJ KC boeken doe je bij Nr.1 Artiesten. Bij ons vind je de beste DJ’s. Ben je op zoek naar DJ voor je feest of evenement? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Prijsinformatie: DJ KC

Contacteer ons
Download perskit van DJ KC

Beeld en geluid

Wat kost het om DJ KC te boeken voor mijn Evenement?

DJ KC is te boeken vanaf €345

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

DJ KC boeken

DJ KC op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Vergelijkbare artiesten

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen

Bedankt voor je aanvraag

We gaan voor je aan de slag

Niets van ons missen?

Volg onze socials: Facebook & Instagram
En abonneer je op onze nieuwsbrief