DJ BOB.B Boeken

Een energieke, creatieve maar vooral enthousiaste allround Dj die al sinds 2005 actief is in de Nederlandse DJ-scene.

De passie begon in 2001 na het krijgen van zijn eerste Dj set. Bob is sindsdien veel optredens van zijn vader ‘Richard Boelen’ gaan bezoeken om op die manier nog meer kennis te krijgen van alle muziekgenres en de techniek.

Na de entree in 2005 bij meerdere kroegen/ clubs was DJ BOB.B binnen no-time elk weekend achter de draaitafel te vinden, waarna DJ BOB.B is uitgegroeid tot een veel gevraagde Allround DJ in Zuid-Nederland. Door de jarenlange ervaring weet DJ BOB.B precies wat het publiek nodig heeft om er een onvergetelijke avond van te maken!
DJ BOB.B zorgt voor een strakke en opzwepende mix van alle eventueel besproken muziekstijlen. Van bruiloft tot personeelsfeest, evenement, festival, club of uitgaansgelegenheid, DJ BOB.B kan het allemaal. En of dat nou voor 50 man of een paar duizend is, is dat voor Bob geen enkel probleem.
Zo vind je DJ BOB.B regelmatig bij Café Bonne Aparte in Valkenburg en Café Au Mouton Blanc in Maastricht en is de kans groot dat je hem op diverse feesten zult tegenkomen. Bob heeft inmiddels in vrijwel elke bekende club en/ of uitgaansgelegenheid in Maastricht en omstreken gedraaid.

 

DJ BOB.B boeken voor je evenement?

Boek nu DJ BOB.B bij Nr.1 Artiesten. Bij ons vind je de beste Allround DJ’s. Ben je op zoek naar Allround DJ voor je feest of evenement? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wat kost DJ BOB.B op mijn evenement?

Download perskit van DJ BOB.B

Prijs op aanvraag

DJ BOB.B boeken

DJ BOB.B op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om DJ BOB.B te boeken voor mijn Evenement?

Prijs op aanvraag

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: DJ BOB.B

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen