DJ Admin Boeken

Stilstaan is geen optie met DJ Admin op je evenement of feest

Na 10 jaar internationaal rondgetourd te hebben over de hele wereld, kiest DJ Admin uit Roermond nu zijn eigen pad in de provincie waar hij geboren en getogen is. Met een mix tussen traditionele vastelaovesmuziek en moderne feestmuziek krijgt hij de kolkende massa altijd in beweging.

In 2020 was hij onder andere te zien als hoofdact op grote vastelaovesevenementen zoals de Sjolefestasie, ’t Remunjs vastelaoves sjpektakel en de afscheidsfeesten van Vleisboeket. Zijn muziekstijl is te omschrijven als modern, maar met een knipoog naar het verleden. Zo mixt hij onder andere oude carnavalskrakers in een nieuw jasje, om zowel jong als oud te laten springen.

DJ Admin zijn eerste album, “Enne”, werd in de eerste 365 dagen ruim 100.000 keer gestreamd via spotify. Op dit album staan samenwerkingen met verschillende Limburgse artiesten. Van gerenommeerde artiesten zoals Big Benny en Shakin DJ’s tot aan de nieuwe generatie artiesten zoals Danny Pouwels, B.I.N.K. en Celine Kuepers. De nummers laten zich vooral omschrijven als verfrissend, jong en dansbaar.

In de 30-45 minuten die DJ Admin op zal treden, is stilstaan geen optie. Zowel zijn eigen repetoire als ook remixen van zowel bekende, en onbekende vastelaovesnummers passeren de revue. Met veel confetti (inclusief) en (indien mogelijk) ter ondersteuning een master of ceremony (MC) is dit een optreden om nooit te vergeten. DJ Admin is geen traditionele “verzoekjes DJ” maar wel een DJ die binnen zijn stijl alle mogelijkheden aan zal grijpen om het publiek optimaal te entertainen. De show richt zich vooral op de jonge en moderne vastelaovesvierder, maar ook de doorgewinterde carnavalist zal bij zijn optreden aan zijn trekken komen.

DJ Admin boeken voor je evenement?

DJ Admin is te boeken vanaf €595

DJ Admin boeken doe je exclusief bij Nr.1 Artiesten. Bij ons vind je de beste feest DJ’s. Ben je op zoek naar feest DJ voor je feest of evenement? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Beeld en geluid

Wat kost het om DJ Admin te boeken voor mijn Evenement?

DJ Admin is te boeken vanaf €595

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

DJ Admin boeken

DJ Admin op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen

Bedankt voor je aanvraag

We gaan voor je aan de slag

Niets van ons missen?

Volg onze socials: Facebook & Instagram
En abonneer je op onze nieuwsbrief