Dieter Koblenz Boeken

Schlager zanger Dieter Koblenz op je evenement!

Duitse zanger Dieter Koblenz brengt de heerlijkste Duitse klassiekers naar jouw evenement. Wie kent ze niet de oude Kult-Schlager, Ein Festival der Liebe, Schone Maid, Rosamunde, Eine Neue liebe is wie ein Neues Leben, Anita, Schon ist es auf der Welt zu sein. Uit elke oude jukebox klonken zij jaren geleden. De uitjes naar Koblenz en Trier kregen er een speciale dimensie door.

En zoals het levenslied Nederland meer glans geeft is de Schlager onlosmakelijk verbonden aan Deutschland. Het land van de Rijn, Tatort, de Schwarzwald kliniek, grote pullen bier und…… Dieter Koblenz!

De ambachtelijke Schlagersanger uit Trier heeft zijn werkterrein uitgebreid en doet nu ook de Nederlandse bodem trillen van genot als het oerduitse repertoire uit zijn gouden stem te voorschijn komt. Een betoverende avond die het Volkstumliche eer aan doet! Dieter Koblenz und seine Hossa Schlager Parade!

Dieter Koblenz boeken voor je evenement?

Schlager zanger Dieter Koblenz boeken doe je bij Nr.1 Artiesten. Bij ons boekingskantoor vind je de beste Schlager artiesten voor je Oktoberfest of ander evenement met Duits thema. Voor zowel een enkele Duitse artiest als een complete Oktoberfest line-up, staan wij graag voor je klaar. Neem contact met ons op.

Wat kost Dieter Koblenz op mijn evenement?

Download perskit van Dieter Koblenz

Prijs op aanvraag

Dieter Koblenz boeken

Dieter Koblenz op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om Dieter Koblenz te boeken voor mijn Evenement?

Prijs op aanvraag

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: Dieter Koblenz

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen