De Kroegadours Boeken

Schuttersfeest, zittingen, Kroegen feesten, kermissen, vastelaovend,.. Het maakt ons niet uit.. We lusten ze allemaal!

De Kroegadours is een muzikaal duo die stimmung en gezelligheid brengen op elk denkbaar feest. Met hun unieke mix van koperblazers, pakkende zang en uitgebreid repertoire, is het feesten geblazen. In 30 minuten tijd passeren vele feestkrakers de revu.

Een tuba, trompet en een 4,3 meter lange originele Oostenrijkse houten alphorn maken deel uit van het Kroega-arsenaal. Of het nu gaat om een klein feestje in een kroeg of om een groter evenement, De Kroegadours weten altijd de juiste toon te zetten. Met hun enthousiasme en passie voor muziek weten zij iedereen te raken en te laten genieten van een geweldige optreden vol muziek en gezelligheid.

Ook te boeken als Oktoberfest-act (Die Kroegadoure).

De Kroegadours boeken voor je evenement?

De Kroegadours boeken doe je bij Nr.1 Artiesten. Bij ons vind je de beste artiesten voor je feest of evenement. Wil je een enkele artiest boeken of een hele line-up? Wij denken graag met je meer over de invulling van het entertainment.

Wat kost De Kroegadours op mijn evenement?

Download perskit van De Kroegadours

Prijs op aanvraag

De Kroegadours boeken

De Kroegadours op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om De Kroegadours te boeken voor mijn Evenement?

Prijs op aanvraag

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: De Kroegadours

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen