De Geliënde Boeken

Het bekende Limburgse duo De Geliënde op je evenement

Code ‘road-gael-greun’, De meiste sjpas, Wo zit ’t bie dich?, De träöt laeg, Hand in hand, Läogskesjmink, ’t Lètste laok en De patsj. Limburgse carnavalsliedjes die door de hele provincie worden meegezongen. Stuk voor stuk top 3 liedjes van het LVK. Maar ook: allemaal liedjes bedacht en gebracht door Maurice Pluijmakers en Roger Vliegen uit Hulsberg, oftewel zangduo De Geliënde. Ontstaan in 1995 als gelegenheidsact voor de feestavond van fanfare Sint Clemens Arensgenhout. Toen nog als “De Drie Geliënde”, met Jos Gijzen (die vele jaren later zijn muzikale carrière zou vervolgen bij Wir sind Spitze!).

Vanaf 2001 in een vrijwel onafgebroken reeks 17 keer in de finale van het LVK. Door hun vele 2e en 3e plekken worden Maurice en Roger lange tijd aangeduid als “Zoetemelk en Poulidor van het LVK.” Totdat in 2017 met het liedje “Code road-gael-greun” een lang gekoesterde wens in vervulling gaat en de Bertha Paulissen trofee mee naar Hulsberg mag. Ter gelegenheid van het 2 x 11 jarig bestaan brengen De Geliënde in 2017 een jubileum CD uit. Onder de toepasselijke titel “De kroan op ‘t werk” zijn hierop al hun LVK-successen samengebracht.

De Geliënde boeken voor je evenement?

Het bekende Limburgse duo De Geliënde boeken doe je bij Nr.1 Artiesten. Bij ons boekingskantoor vind je diverse bekende Limburgse artiesten. Dit zijn artiesten die een feestje bouwen op jouw evenement. Ben je op zoek naar een enkele artiest of juist een hele line-up voor je event? Wij denken graag met je mee! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wat kost De Geliënde op mijn evenement?

Download perskit van De Geliënde

De Geliënde boeken

De Geliënde op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om De Geliënde te boeken voor mijn Evenement?

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: De Geliënde

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen