Davina Michelle Boeken

Internationaal zangeres Davina Michelle op je evenement

Na een indrukwekkende Idols deelname in 2016 wordt Davina Michelle opgepikt door productieteam ‘Sub Bass Music Group.’ Samen starten ze een YouTube kanaal. Op dit kanaal plaatst het team in eerste instantie covers om een fanbase op te bouwen. Een paar maanden later ziet wereldster P!nk Davina Michelle haar cover van ‘What about us.’ P!nk reageert in een viral video zeer positief met uitspraken als ‘’Now I know how it’s supposed to sound’’ en “That’s better than I will ever sound.” Dit zorgt ervoor dat Davina’s YouTube kanaal in korte tijd explosief groeit tot 600K volgers en miljoenen views. Daarnaast zorgt de media-aandacht voor een aantal bijzondere optredens in Miami, San Diego en Nashville.

Kort na haar Amerikaanse tour volgt Davina’s deelname aan het tv-programma ‘De Beste Zangers van Nederland’. In het programma zingt Davina Michelle het nummer ‘Duurt te Lang’ van Glen Faria. Een record brekende nummer 1 hit die 11 weken op #1 blijft staan. Zo ontvangt Davina awards voor ‘Meest succesvolle zangeres ooit in de Top 40,’ ‘Hoogste nieuwe binnenkomer in de Top 2000,’ ‘Talent van het Jaar,’ ‘Hit van het Jaar,’ en ‘Muziekmoment van het Jaar’ met als bekroning een Edison Award voor ‘Beste Nieuwkomer.’ Als kers op de taart speelt Davina augustus 2019 in het voorprogramma van P!nk op het Malieveld in Den Haag.

Davina Michelle boeken voor je evenement?

Zangeres Davina Michelle boeken voor je evenement of feest? We kijken bij Nr.1 Artiesten graag voor je naar de beschikbaarheid en mogelijkheden van Davina Michelle. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wat kost Davina Michelle op mijn evenement?

Download perskit van Davina Michelle

Davina Michelle boeken

Davina Michelle op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om Davina Michelle te boeken voor mijn Evenement?

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: Davina Michelle

Vergelijkbare artiesten

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen