Dave Roelvink Boeken

Bekende DJ Dave Roelvink op je evenement

Dave Roelvink, geboren in Amsterdam op 13 maart 1994 en de middelste van het gezin Roelvink.
Vanaf jongs af aan wordt entertainment met de paplepel er al ingegoten. Met Dries Roelvink als bekende vader weet Dave als geen ander hoe het is om in de spotlights te staan.

De goede looks en het karakter van Dave blijven niet onopgemerkt waardoor hij op 16 jarige leeftijd gescout wordt door een groot toonaangevend modellenbureau. Waar hij o.a. te zien is in de modeshows van Tommy Hilfinger volgen ook vele fotoshoots in Kaapstad, Milaan en Londen.

Op 18 jarige leeftijd blijf hij ook niet onopgemerkt voor de tv wereld en wordt hij gevraagd om mee te doen aan ‘Fort Boyard’. Het balletje blijf rollen en Dave is te zien bij de tv programma’s ‘Welkom bij de kamara’s’ en ‘Sterren springen’.

Wanneer de ‘Roelvinkjes’ in 2015 hun eigen reality-serie op RTL5 krijgen maak dat de bekendheid van Dave alleen nog maar groter. Tijdens de serie komt Dave er achter dat hij graag een carrière als DJ zou ambiëren. Hij ontwikkelt zich achter zijn draaitafel en na diverse cursussen en dagenlang oefenen gaat Dave nu al een aantal jaren mee in de meest geboekte DJ’s van Nederland.

Met zijn muziekstijl in Bubbling, Moonbahton en Eclectic is Dave te boeken voor o.a. evenementen, festivals, bruiloften, congressen of wel feest dan ook

Dave Roelvink boeken voor je evenement?

Boek nu Dave Roelvink bij Nr.1 Artiesten

Wat kost Dave Roelvink op mijn evenement?

Download perskit van Dave Roelvink

Dave Roelvink boeken

Dave Roelvink op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om Dave Roelvink te boeken voor mijn Evenement?

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: Dave Roelvink

Vergelijkbare artiesten

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen