Das Tirol Team Boeken

Stop de muziekstijlen Pop, Polka en Oberkrainer in een blender, dan krijg je Das Tirol Team!

Het unieke aan Das Tirol Team zijn de hits die iedereen kan meezingen omgetoverd worden tot Polka Pop. Een gegarandeerde formule dus voor ieder feest!

Partymuziek, polka en wereldhits met een Oostenrijkse Tiroler saus. Een 9 koppige live band waar geen muziekbanden meelopen, maar échte muzikanten op échte instrumenten samen met twee zangeressen met een dijk van een stem!.

Onze sound is herkenbaar van de nummers van Global Kryner en te vergelijken met de vele formaties die u alleen in Oostenrijk of Beieren zult horen. Maar dan met een verrassende twist tussen Oberkrainer, Pop en Volksmusik.

Stimmung!.. humor! en ook nog eens live! Stop je nummers als Super Trouper (ABBA), Like a Virgin (Madonna) en Proud Mary (Tina Turner) in een blender met Oostenrijkse Polka muziek… dan krijg je precies de muziek die Das Tirol Team speelt.. maar dan ook nog eens volledig live!

Das Tirol Team boeken voor je evenement?

Een unieke en eigentijdse stijl van muziek, geschikt voor ieder oktoberfeest, schuttersfeest, braderie, bedrijfsfeest of feestavond. Das Tirol Team boeken doe je exclusief bij Nr.1 Artiesten. Bij ons boekingskantoor vind je een selectie aan de beste Oktoberfest bands voor je Duits-gethematiseerd evenement. Of je nu op zoek bent naar een enkele Duitse artiest of een complete line-up van Duitse artiesten, wij hebben een antwoord op elke entertainment-vraag. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wat kost Das Tirol Team op mijn evenement?

Download perskit van Das Tirol Team

Das Tirol Team boeken

Das Tirol Team op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om Das Tirol Team te boeken voor mijn Evenement?

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: Das Tirol Team

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen