Dare Devils Boeken

Spectaculaire coverband Dare Devils op je evenement

Een donderslag bij helderde Hemel!

Mashup partyband Daredevils knalt door de geluidsbarrière en laat daarbij een spoor van confetti, lege glazen en voldoening achter. Bereid je voor op een muzikale blikseminslag van astronomische proporties, waarbij classics en gewaagde actuele hits in elkaar versmelten. Zet je schrap, bestel zoveel mogelijk drank en zoek dekking: er is een duivelse tornado in aantocht!

Veel bezoekers staan verbaasd te kijken: hoor je nu de zang van Nirvana over de muziek van The Final Countdown? Avicii vs Rick Astley? Met veel verrassingselementen en briljante wisselingen bouwt Daredevils overal een groot feest, waarbij de band tevens uitblinkt door looks & skills. De band speelt als de brandweer en kan daarbij vertrouwen op een grote muzikaliteit en ongeremd enthousiasme.

Wat kun jij verwachten van de Daredevils, subliem gesmede mash-ups, een repertoire dat uitnodigt tot schaamteloos dansen en meezingen, een garantie voor de day-after met schorre kelen, katers en vermoeidheidsverschijnselen en het beste feest van het jaar!

Dare Devils boeken voor je evenement?

Boek nu de Dare Devils bij Nr.1 Artiesten

Band Dare Devils

Prijsinformatie: Dare Devils

Contacteer ons
Download perskit van Dare Devils

Beeld en geluid

Wat kost het om Dare Devils te boeken voor mijn Evenement?

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Daredevils boeken

Dare Devils op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen

Bedankt voor je aanvraag

We gaan voor je aan de slag

Niets van ons missen?

Volg onze socials: Facebook & Instagram
En abonneer je op onze nieuwsbrief