Dansado en de Feestmeester Boeken

Masterclass Feestwetenschappen volgen?

Deze Brabanders hebben menig festival volledig op zijn kop gezet. Door vele memorabele optredens, hilarische momenten, maar bovenal door puur meesterschap. Hebben deze Brabanders het feestvieren tot kunst verheven en gaan dat nu de wereld in slingeren.

Wie echt wil weten wat FEEST is krijgt het dringende advies om een show van Dansado & de Feestmeester bij te wonen. Deze heren zitten vol ongekende energie, vrolijke tunes en nemen een vrachtwagen vol confetti mee zodat iedere locatie omgetoverd wordt tot een feestelijk strijdtoneel. Hoog tijd om het meesterschap van deze knotsgekke Brabanders te ontdekken!

Dansado en de Feestmeester boeken voor je evenement?

Dansado & de Feestmeester boek je nu bij Nr.1 Artiesten. Informeer vrijblijvend naar de beschikbaar en kosten.

Bij ons boekingskantoor vind je een selectie van de beste DJ’s. Of je nu op zoek bent naar een specifieke muzikale invulling of een complete line-up voor jouw evenement, wij hebben een antwoord op elke entertainment-vraag.

Wat kost Dansado en de Feestmeester op mijn evenement?

Download perskit van Dansado en de Feestmeester

Prijs op aanvraag

Dansado & De Feestmeester boeken

Dansado en de Feestmeester op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om Dansado en de Feestmeester te boeken voor mijn Evenement?

Prijs op aanvraag

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: Dansado en de Feestmeester

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen