Coen & Sander Boeken

Het legendarische DJ duo Coen & Sander op je evenement

Het komische radio-duo Coen Swijnenberg en Sander Lantinga zijn als sinds 2006 het duo wat het einde van de werkdag hilarisch afsluit met hun luisteraar. Samen met meer dan 1 mln. luisteraars is  De Coen & Sander Show van maandag t/m donderdag bewapend met de beste hits, kneitterharde 90’s platen, foute aprés ski en house- en clubtracks. Kortom, de mannen trekken het land in om het woord ‘feest’ naar een hogere dimensie te brengen.

Daarnaast hebben de heren hun eigen evenementen zoals ‘Das Coen Und Sander Fest’ en ‘Coen&Sander’s Koningsnacht Spektakel’ waar ze jaarlijks duizenden bezoekers het feest van hun leven bezorgen. Maar ook zijn de heren vaak te vinden op vele festivals en hosten zij op meerdere events een eigen Coen & Sander-area.

Met al meer dan 15 jaar vriendschap en een succesvol bestaan als duo zijn Coen en Sander het DJ duo wat feest garandeert op ieder evenement.

Coen & Sander boeken voor je evenement?

Boek nu Coen & Sander bij Nr.1 Artiesten

Wat kost Coen & Sander op mijn evenement?

Download perskit van Coen & Sander

Coen & Sander boeken

Coen & Sander op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om Coen & Sander te boeken voor mijn Evenement?

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: Coen & Sander

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen