Christel en Quinn Boeken

Limburgs duo Christel en Quinn staan garant voor een gezellig meezingfeest

Christel van Rijn en Quinn Warmerdam zijn 2 doorgewinterde artiesten uit Venlo die hun sporen al lang hebben verdiend in Limburg. Het grote publiek zal beide artiesten kennen van de in 2017 gestopte formatie W-Dreej. Samen met Hay Wilders vormden ze 15 jaar dit succesvolle zangtrio waarmee ze 3 keer het LVK hebben gewonnen (2010, 2011 en 2012). Met W-Dreej bouwden ze een ijzersterk repertoire op waar ze de Limburgse ‘vastelaovesmuziek’ definitief mee hebben weten te veranderen.

Christel en Quinn staan garant voor een professioneel gezellig meezingfeest met al hun bekende Limburgstalige hits (Vandaag, Kóm ’s kiéke beej ós, Ein jaor), aangevuld met nieuw eigen werk, andere bekende Limburgse hits (o.a.Nao ut Zuuje) én Duitstalig repertoire om ook menig Oktoberfest op z’n kop te zetten.

Vanaf 2017 hebben Christel en Quinn de draad opgepakt als duo en zullen ze,naast de krakers en evergreens van W-Dreej, gaan bouwen aan een nieuw repertoire, grotendeels gecomponeerd en geschreven door Quinn zelf. Het repertoire zal hoofdzakelijk bestaan uit Limburgse liedjes, maar het duo maakt ook muzikale uitstapjes met zeer aanstekelijke medleys.

Christel en Quinn boeken voor je evenement?

Laat Christel en Quinn toe in je hart, je hoofd en je lijf, geniet van hun mooie stemmen en samenzang en je kijkt terug op een half uur feesten, zingen, deinen, springen en zwijmelen.

Christel & Quinn boeken doe je exclusief bij Nr.1 Artiesten. Dit Limburgs duo is onderdeel van ons aanbod aan Limburgse artiesten die te boeken zijn bij ons bureau. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Christel _ Quinn

Beeld en geluid

Wat kost het om Christel en Quinn te boeken voor mijn Evenement?

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Christel en Quinn boeken

Christel en Quinn op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen

Bedankt voor je aanvraag

We gaan voor je aan de slag

Niets van ons missen?

Volg onze socials: Facebook & Instagram
En abonneer je op onze nieuwsbrief