Christel en Quinn Boeken

Limburgs duo Christel en Quinn staan garant voor een gezellig meezingfeest

Christel van Rijn en Quinn Warmerdam zijn 2 doorgewinterde artiesten uit Venlo die hun sporen al lang hebben verdiend in Limburg. In 2021 staan Christel en Quinn al 25 jaar samen op het podium. Het grote publiek zal beide artiesten met name kennen van de in 2017 gestopte formatie W-Dreej. Samen met Hay Wilders vormden ze van 2002 t/m 2017 dit succesvolle zangtrio waarmee ze 3 keer het LVK hebben gewonnen (2010, 2011 en 2012), 6 albums hebben opgenomen en Limburg hebben verrijkt met tal van hits. Het hieruit voortgekomen ijzersterke repertoire, grotendeels geschreven door Quinn zelf, heeft de Limburgse (vastelaoves)muziek veranderd. Het LVK- winnend lied VANDAAG (2010) is daar een groot voorbeeld van en werd in 2021 de winnaar van het SUPER LVK en kreeg daardoor het predicaat beste LVK lied van de laatste 20 jaar.

Christel en Quinn staan garant voor een gezellig en warm meezingfestijn met al hun bekende Limburgstalige hits (Vandaag, Kóm ’s kiéke beej ós, Ein jaor, Höf de glazer in de lóch, Knoévele etc), aangevuld met nieuw eigen werk en andere meezingers. De samenzang en geweldige stemmen van Christel en Quinn nemen je mee in het feestgedruis of raken je recht in je hart met prachtige gevoelige liedjes die zorgen voor een moment van rust en emotie tijdens het optreden.

Christel en Quinn zijn gewoon heerlijk zichzelf op het podium, de plek waar ze zich thuis voelen en willen niets liever dan publiek enthousiasmeren en samen met jou genieten en plezier maken tijdens de vastelaovend, tent- of buurtfeest, bruiloft of oktoberfest!

Christel en Quinn boeken voor je evenement?

Laat Christel en Quinn toe in je hart, je hoofd en je lijf, geniet van hun mooie stemmen en samenzang en je kijkt terug op een half uur feesten, zingen, deinen, springen en zwijmelen.

Christel & Quinn boeken doe je exclusief bij Nr.1 Artiesten. Dit Limburgs duo is onderdeel van ons aanbod aan Limburgse artiesten die te boeken zijn bij ons bureau. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Beeld en geluid

Wat kost het om Christel en Quinn te boeken voor mijn Evenement?

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Christel en Quinn boeken

Christel en Quinn op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen

Bedankt voor je aanvraag

We gaan voor je aan de slag

Niets van ons missen?

Volg onze socials: Facebook & Instagram
En abonneer je op onze nieuwsbrief