Broederliefde Boeken

Populaire rappers van Broederliefde op je evenement

De hitfabriek uit Rotterdam die sinds hun opmars met EP “Gevoelig feestje” als eerste Nederlandse hiphop groep in 2016 alle streaming records verbraken en elke denkbare prijs (MTV award, Edisons, 3FM, etc.) binnen sleepte.

Broederliefde ontstond uit een stel voetbalvrienden uit Rotterdam die de scene bestormden met video’s, studiosessies en een mixtape. Het jaar 2016 was het echte startsein voor hen om heel Nederland te veroveren. Met records, prijzen en uitverkochte clubtours bewezen ze één van de beste live shows van het land te hebben. Of het nu 40.000 man op Pinkpop was of 2 keer een uitverkochte Melkweg, overal zet Broederliefde een ijzersterke show neer die ze tegenwoordig doen met hun vaste muzikanten Landy (gitaar) en Vikesh (percussie en drums).

Broederliefde staat voor feest, hits, gezelligheid en een enorme beleving die ze live extra aandikken met hun eigen special effects team. Of het nu de Vrienden van Amstel live is, Concert At Sea mainstage, uitverkochte grote popzalen als de Oosterpoort, 013, Paradiso of exclusieve clubshows in zalen als Air Amsterdam of bedrijfsfeesten voor 500 man. Broederliefde heeft een extreem verschillende fanbase en een vrij unieke positie binnen de Nederlandse pop scene met fans en concertbezoekers variërend tussen de leeftijd van 4 jaar tot 40 jarige en zelfs daarboven.

Broederliefde boeken voor je evenement?

Boek nu Broederliefde bij Nr.1 Artiesten

Wat kost Broederliefde op mijn evenement?

Download perskit van Broederliefde

Broederliefde boeken

Broederliefde op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om Broederliefde te boeken voor mijn Evenement?

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: Broederliefde

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen