Björn van Berkel Boeken

Björn weet altijd elke zaal en elk plein in beweging te krijgen!

Deze Limburgse zanger is afkomstig uit Grubbenvorst, oftewel het Volendam van Limburg. Björn weet er telkens een feest van te maken, waar dan ook in de provincie.Door zijn enthousiasmeraakt hijaltijdweer dejuiste snaar. Met zijn inmiddels opgebouwde repertoire van eigen nummers, maar mede ook doorzijn Nederlands-en Duitstalige covers, is hij een welkome aanvulling voor je evenement.

Na enige jaren op diverse podia te hebben gestaan met Nederlandstalige covers, besloot Björn in 2013 zijn pijlen te richten op het Limburgstalige ‘Vastenaoves lied’. En met succes, want hij behaalde 5 LVK finales met top 10 noteringen en 4 plaatselijke overwinningen. Zijn nummers als ‘Bis dich det?’, ‘Met vastenaovend’, ‘Brötchen Currywurst’ en ‘Beeralarm’ zijn niet meer weg te denken op podia en evenementen in Limburg. Mede door zijn volkse muziekstijl met vrolijke up tempo feestmuziek, afgewisseld met momenten van rust, weet Björn elke zaal en elk plein in beweging te krijgen!

Björn van Berkel boeken voor je evenement?

Björn van Berkel boeken doe je exclusief bij Nr.1 Artiesten. Bij ons vind je de beste Limburgse artiesten. Ben je op zoek naar Limburgse artiesten voor je feest of evenement? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wat kost Björn van Berkel op mijn evenement?

Download perskit van Björn van Berkel

Björn van Berkel boeken

Björn van Berkel op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om Björn van Berkel te boeken voor mijn Evenement?

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Björn van Berkel

Prijsinformatie: Björn van Berkel

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen