Bjorn & Mieke Boeken

Bjorn & Mieke zijn op dit moment de meest geboekte act van Limburg, en geheel terecht!

Winnaar LVK 2022 – Âltied Ope
Sinds 2012 staat dit duo op alle Limburgse podia, van noord tot zuid. Bekend van o.a. hun vele succesvolle LVK-hits als ‘1000Sterre’, ‘Droeëme mit de oeëge oop’, ‘Nog efkes’ en hetmeest recente ‘Âltied Ope’.

Deze ‘publiekslieveling’ straalt plezier uit in een wervelende show die bruist van energie, met een hoog meezing-gehalte. Ook op Limburgse radio en tv zijn Bjorn & Mieke met grote regelmaat te zien en te horen. Op socialmedia vaak met hilarische momenten, waar ze zijn zoals ze zijn: leuk en spontaan. In zeer korte tijd zijn ze uitgegroeid tot ‘bekende Limburgers’ en graag geziene gasten op evenementen door heel Limburg. Een act met gegarandeerd succes.

Bjorn & Mieke boeken voor je evenement?

Bjorn & Mieke boeken doe je exclusief bij Nr.1 Artiesten. Bij ons vind je diverse Vastelaovend artiesten voor jouw feest of evenement. Diverse Limburgstalige artiesten zijn exclusief bij ons te boeken, maar ook voor overige artiesten kun je bij ons terecht. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wat kost Bjorn & Mieke op mijn evenement?

Download perskit van Bjorn & Mieke

Bjorn & Mieke zijn te boeken vanaf €995

Bjorn & Mieke boeken

Bjorn & Mieke op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om Bjorn & Mieke te boeken voor mijn Evenement?

Bjorn & Mieke zijn te boeken vanaf €995

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: Bjorn & Mieke

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen