Bizzey Boeken

Bekende DJ, MC en producer Bizzey op je evenement.

De populaire DJ, MC en producer Bizzey brengt zijn eerste single uit in 2006. In de jaren daarop tourt hij zowel solo als MC succesvol met acts als Hardwell, Don Diablo, Diplo en Afrojack.

De doorbraak voor Bizzey komt wanneer hij onderdeel wordt van Yellow Claw en de heren achter elkaar succesvolle tracks uitbrengen zoals ‘Allermooiste Feestje’, ‘Krokobil’, ‘Nooit Meer Slapen’ en ‘Thunder’ een samenwerking met The Opposites. Ze domineren de clubs en radio in Nederland en België en groeien uit tot festivalfavoriet. In 2013 releasen ze hun internationale single ‘Shotgun’. Als een schot in de roos wordt de track een grote hit en wordt hun track meer als 87 miljoen keer bekeken op YouTube en spelen ze op wereldniveau shows op niet minder als Coachella, EDC (mainstage), Mad Decent block parties en Madison Squere Garden tijdens NYE.

Back to Bizzey, in 2016 kiest Bizzey om zich weer te focussen op zijn solo act. Zo verschijnt in het najaar zijn eerste mixtape via het Noah’s Ark label. Bizzey produceert zijn eigen tracks, die naast meerdere featurings ook eigen vocalen bevatten. Als veteraan weet Bizzey de dansvloer goed te vullen. Als maker, connaisser en ambassadeur van alles wat knalt, viezig en dansbaar is zorgen de shows van Bizzey- vol eigen producties en een overdosis compromisloze pretty-boy-swag- er in de regel voor dat men opstijgt richting het plafond om voor zolang de set duurt niet vrijwillig terug te keren op aarde.

Bizzey boeken voor je evenement?

Boek nu Bizzey bij Nr.1 Artiesten

Wat kost Bizzey op mijn evenement?

Download perskit van Bizzey

Bizzey boeken

Bizzey op je evenement? Vul onderstaand formulier in, we nemen op werkdagen binnen 24u contact met je op.

Beeld en geluid

Wat kost het om Bizzey te boeken voor mijn Evenement?

Om een juiste en duidelijke prijs te kunnen geven voor de gewenste artiest, vragen we je om contact op te nemen met een van onze medewerkers. 

Prijsinformatie: Bizzey

Kunnen we je ergens mee helpen?

Advies
Offerte
Vragen